Menu

Önsegítő veszteség feldolgozó csoport elvált szülők felnőtt gyermekeinek

„Bármidet, amid az életben van, elvehetik tőled, kivéve egyet: a választási szabadságodat, hogy hogyan reagálsz egy helyzetre. Ez határozza meg a megélt életünk minőségét; nem az, hogy gazdagok vagy szegények, híresek, avagy ismeretlenek, egészségesek vagy betegek voltunk-e. Az határozza meg életminőségünket, hogy hogyan viszonyulunk ezekhez a dolgokhoz, milyen jelentéssel ruházzuk fel őket, milyen viselkedésmóddal reagálunk rájuk, milyen elmeállapotba kerülünk miattuk.”
Viktor Emil Frankl


Önsegítő veszteség feldolgozó csoport indult elvált szülők felnőtt gyermekei részére 2019. október 1-én, kedden Budapesten, az V. kerületben, a Ferenciek terénél.

A csoporton való részvétel előzetes jelentkezéshez kötött, jelentkezés az alábbi telefonszámon: 06/70/293-2188 ,vagy
az alábbi e-mail címen szükséges: nzsolt24@gmail.com


Saját átélésemen alapuló cikk sorozatom a Férfiak Klubjának online felületén, az Apahiányos társadalom rovatban az alábbi linkeken keresztül érhető el:


http://ferfiakklubja.hu/fk_magazin/a_ferfi_utja/ha_hianyzik_a_ferfiminta_egy_szemelyes_vallomas_apahianyos_tarsadalom_bevezeto


http://ferfiakklubja.hu/fk_magazin/a_ferfi_utja/nem_tudok_kiallni_magamert_apahianyos_tarsadalom_1Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial